Plik:Chiny - gotowanie sosu sojowego.jpg: Różnice pomiędzy wersjami
Przejdź do nawigacji
Przejdź do wyszukiwania
m (Zastępowanie tekstu - "Autor:" na "Autor / Author:") Znaczniki: Z internetu mobilnego, Z wersji mobilnej www |
m (Zastępowanie tekstu - "anonim" na "anonim / anonymous") |
||
Linia 1: | Linia 1: | ||
− | :Autor / Author: anonim | + | :Autor / Author: anonim / anonymous |
:Źródło / Source: [[:File:Chinese Materia Dietetica, Ming; Fermented sauce (jiang) Wellcome L0039386.jpg|Wikimedia Commons]] | :Źródło / Source: [[:File:Chinese Materia Dietetica, Ming; Fermented sauce (jiang) Wellcome L0039386.jpg|Wikimedia Commons]] |
Aktualna wersja na dzień 17:57, 29 lip 2021
- Autor / Author: anonim / anonymous
- Źródło / Source: Wikimedia Commons
Historia pliku
Kliknij na datę/czas, aby zobaczyć, jak plik wyglądał w tym czasie.
Data i czas | Miniatura | Wymiary | Użytkownik | Opis | |
---|---|---|---|---|---|
aktualny | 23:32, 30 paź 2020 | 730 × 846 (321 KB) | Kpalion (dyskusja | edycje) | Plik przesłany za pomocą MsUpload |
- Nie możesz nadpisać tego pliku.
Wykorzystanie pliku
Poniższa strona korzysta z tego pliku: