Kto nauczył Francuzów jeść widelcem?: Różnice pomiędzy wersjami
Linia 255: | Linia 255: | ||
| rok = 1977 | | rok = 1977 | ||
| strony = 5--16 | | strony = 5--16 | ||
}} | |||
* {{Cyt | |||
| nazwisko = McWilliams | |||
| imię = Mark | |||
| tytuł = Food & Material Culture: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2013 | |||
| nazwisko r = Riley | |||
| imię r = Gilian | |||
| rozdział = Table Manners and what they Looked Like: a Discussion of Visual Evidence for what People Ate and how they Handled it | |||
| adres rozdziału = https://www.google.pl/books/edition/Food_Material_Culture/yj8QDgAAQBAJ?hl=en&gbpv=1&&pg=PA6 | |||
| wydawca = Prospect Books | |||
| miejsce = Devon | |||
| rok = 2014 | |||
| strony = 256--263 | |||
}} | }} | ||
* {{Cyt | * {{Cyt |