Plik:Pieczeń wołowa po węgiersku.JPG: Różnice pomiędzy wersjami

Z Z widelcem wśród książek
Przejdź do nawigacji Przejdź do wyszukiwania
(Plik przesłany za pomocą MsUpload)
 
 
(Nie pokazano 2 pośrednich wersji utworzonych przez tego samego użytkownika)
Linia 1: Linia 1:
Plik przesłany za pomocą MsUpload
+
{{Autor|anonim / anonymous|2={{Cyt
 +
| tytuł    = Kuchmistrzostwo
 +
| url      = https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/308470/edition/295226?
 +
| wydawca  = Maciej Szarffenberg
 +
| miejsce  = Kraków
 +
| rok      = między 1535 a 1547
 +
}}, zachowany fragment}}

Aktualna wersja na dzień 01:45, 28 kwi 2024

Autor / Author: anonim / anonymous
Źródło / Source: Kuchmistrzostwo, Kraków: Maciej Szarffenberg, między 1535 a 1547, zachowany fragment

Historia pliku

Kliknij na datę/czas, aby zobaczyć, jak plik wyglądał w tym czasie.

Data i czasMiniaturaWymiaryUżytkownikOpis
aktualny13:26, 26 kwi 2024Miniatura wersji z 13:26, 26 kwi 20241018 × 1120 (423 KB)Kpalion (dyskusja | edycje)
11:44, 26 kwi 2024Miniatura wersji z 11:44, 26 kwi 2024509 × 560 (120 KB)Kpalion (dyskusja | edycje)
22:16, 31 sie 2022Miniatura wersji z 22:16, 31 sie 2022509 × 560 (121 KB)Kpalion (dyskusja | edycje)Plik przesłany za pomocą MsUpload
  • Nie możesz nadpisać tego pliku.