Plik:Chiny - gotowanie sosu sojowego.jpg: Różnice pomiędzy wersjami

Z Z widelcem wśród książek
Przejdź do nawigacji Przejdź do wyszukiwania
m (Zastępowanie tekstu - "Źródło:" na "Źródło / Source:")
m (Zastępowanie tekstu - "Autor:" na "Autor / Author:")
Znaczniki: Z internetu mobilnego, Z wersji mobilnej www
Linia 1: Linia 1:
:Autor: anonim
+
:Autor / Author: anonim
 
:Źródło / Source: [[:File:Chinese Materia Dietetica, Ming; Fermented sauce (jiang) Wellcome L0039386.jpg|Wikimedia Commons]]
 
:Źródło / Source: [[:File:Chinese Materia Dietetica, Ming; Fermented sauce (jiang) Wellcome L0039386.jpg|Wikimedia Commons]]

Wersja z 14:27, 29 lip 2021

Autor / Author: anonim
Źródło / Source: Wikimedia Commons

Historia pliku

Kliknij na datę/czas, aby zobaczyć, jak plik wyglądał w tym czasie.

Data i czasMiniaturaWymiaryUżytkownikOpis
aktualny23:32, 30 paź 2020Miniatura wersji z 23:32, 30 paź 2020730 × 846 (321 KB)Kpalion (dyskusja | edycje)Plik przesłany za pomocą MsUpload
  • Nie możesz nadpisać tego pliku.

Poniższa strona korzysta z tego pliku:

Metadane