Otwórz menu główne

Zmiany

* {{Cyt
| tytuł = [Kuchmistrzostwo]
| miejsce = Kraków
| rok = ok. 1540
}}
** {{Cyt
| tytuł = zachowany fragment (przepisy na ocet)
| url = http://mbc.cyfrowemazowsze.pl/dlibra/docmetadata?id=65559
| wydawca = | miejsce = Kraków | rok = między 1535 a 1547 }}, zachowany fragment (przepisy na ocet); Biblioteka Publiczna m.st. Warszawy -- Biblioteka Główna Województwa Mazowieckiego, sygn. XVI.O.140* * {{Cyt | tytuł = [Kuchmistrzostwo]zachowany fragment (przepisy na dania mięsne)
| url = https://jbc.bj.uj.edu.pl/dlibra/publication/308470/edition/295226?
| wydawca = | miejsce = Kraków | rok = między 1535 a 1547 }}, zachowany fragment (przepisy na dania mięsne), Biblioteka Jagiellońska, Dział Starodruków, sygn. Cim 0.913
----
* {{Cyt