* polska nazwa: podmłoda, dawniej: naciasta
{{cytat
* [https://www.facebook.com/groups/universalbread/permalink/361745563885509/ Marc Dewalque na FB]
* [https://www.facebook.com/groups/1543624959240712/permalink/2446619372274595/ Jim Chevallier na FB]
* {{Cyt
| tytuł = Przegląd Piekarski i Cukierniczy
| nazwisko r = Piesiewicz
| imię r = Henryk
| rozdział = Podmłody – ważny element procesu produkcji
| adres rozdziału = http://www.sigma-not.pl/publikacja-76264-podm%C5%82ody---wa%C5%BCny-element-procesu-produkcji-przeglad-piekarski-i-cukierniczy-2013-5.html
| wydawca = Wydawnictwo Czasopism i Książek Technicznych {{small|SIGMA-NOT}}
| miejsce = Warszawa
| data = maj 2013
| strony = 28–30
}}
* {{Cyt
| tytuł = Przegląd Piekarski i Cukierniczy
| nazwisko r = Piesiewicz
| imię r = Henryk
| rozdział = Powrót do tradycyjnych rozczynów: Podmłody
| adres rozdziału = http://www.sigma-not.pl/publikacja-80911-powr%C3%B3t-do-tradycyjnych-rozczyn%C3%B3w---podm%C5%82ody-przeglad-piekarski-i-cukierniczy-2013-12.html
| wydawca = Wydawnictwo Czasopism i Książek Technicznych {{small|SIGMA-NOT}}
| miejsce = Warszawa
| data = grudzień 2013
| strony = 20–22
}}