Otwórz menu główne

Zmiany

Keczup czy musztarda?

Dodane 711 bajtów, 10:26, 13 maj 2020
| miejsce = Garden City Park, NY
| rok = 1999
| strony url = https://books.google.pl/books?id=ERAEAAAACAAJ
}}
* {{Cyt
| miejsce = London
| rok = 2019
| url = https://books.google.pl/books?id=4HeqDwAAQBAJ
}}
* {{Cyt
| miejsce = Woodbridge
| rok = 2005
| url = https://books.google.pl/books?id=i5h7_HXPHvwC
}}
* {{Cyt
| nazwisko = Smith | imię = Andrew F. | tytuł = Pure Ketchup: A History of America's National Condiment, with Recipes | wydawca = University of South Carolina Press | miejsce = Columbia, SC | rok = 1996 | url = https://books.google.pl/books?id=hAq_EvcAIW4C }}* {{Cyt | nazwisko = Walker | imię = Harlan | tytuł = Fish: Food from the Waters (Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 1997) | nazwisko r = Smith | imię r = Andrew F. | rozdział = From Garum to Ketchup: A Spicy Tale of Two Fish Sauces | adres rozdziału = https://www.google.com/books/edition/Fish/mPS0tH02IDUC?hl=en&gbpv=1 | wydawca = Prospect Books
| miejsce =
| rok = 1998
| wolumin =
| tom =
| strony = 299–306
}}