Z widelcem wśród książek
25 sierpnia 2024 r.
Włoszka z włoszczyzną w posagu |
-
25 sierpnia 2024 r.
Włoszka z włoszczyzną w posagu
-
3 czerwca 2024 r.
Gastronomiczny Order Pomiana -
28 kwietnia 2024 r.
Kuchnia jeszcze bardziej staropolska dla zupełnie początkujących -
6 kwietnia 2023 r.
Co się święci? -
26 sierpnia 2022 r.
W weselu chleb spożywaj,
w radości pij wino -
5 sierpnia 2022 r.
Tego jeść nie będziecie,
bo jest obrzydliwością -
1 kwietnia 2022 r.
Czy macie menu po angielsku? -
29 sierpnia 2021 r.
Z wizytą w Soplicowie:
Dalej w grzyby! -
4 sierpnia 2021 r.
Czy poolish wymyślili Polacy? -
4 listopada 2020 r.
Jeść zdrowo i z humorem:
Jak to się robi w Azji -
27 września 2020 r.
Jeść zdrowo i z humorem -
8 czerwca 2020 r.
Keczup czy musztarda? -
27 kwietnia 2020 r.
Ani z papryki, ani ze Szczecina:
Suplement -
25 marca 2020 r.
Z wizytą w Soplicowie:
Ostatnia uczta staropolska -
24 marca 2020 r.
Z wizytą w Soplicowie:
W kuchni Wojskiego -
20 lutego 2020 r.
Punczki z powidłami
na tłusty wtorek -
8 stycznia 2020 r.
Kuchnia staropolska
dla początkujących -
21 października 2019 r.
Z wizytą w Soplicowie:
Wieczerza w zamczysku -
16 sierpnia 2019 r.
Bajgle, precle, obwarzanki -
24 czerwca 2019 r.
Pszczeli król -
2 czerwca 2019 r.
Jak Bernard z Wąbrzeźna
piwo grodziskie wymodlił -
20 kwietnia 2019 r.
Stanisław Leszczyński i czterdziestu rozbójników -
29 marca 2019 r.
Wierzynek – pierwszy polski restaurator? -
6 marca 2019 r.
Z wizytą w Soplicowie:
Bigosu smak przedziwny