Otwórz menu główne

Plik:Chiny - gotowanie sosu sojowego.jpg: Różnice pomiędzy wersjami

(Plik przesłany za pomocą MsUpload)
 
m (Zastępowanie tekstu - "anonim" na "anonim / anonymous")
 
(Nie pokazano 4 pośrednich wersji utworzonych przez tego samego użytkownika)
Linia 1: Linia 1:
Plik przesłany za pomocą MsUpload
+
:Autor / Author: anonim / anonymous
 +
:Źródło / Source: [[:File:Chinese Materia Dietetica, Ming; Fermented sauce (jiang) Wellcome L0039386.jpg|Wikimedia Commons]]

Aktualna wersja na dzień 17:57, 29 lip 2021

Autor / Author: anonim / anonymous
Źródło / Source: Wikimedia Commons

Historia pliku

Kliknij na datę/czas, aby zobaczyć, jak plik wyglądał w tym czasie.

Data i czasMiniaturaWymiaryUżytkownikOpis
aktualny23:32, 30 paź 2020Miniatura wersji z 23:32, 30 paź 2020730 × 846 (321 KB)Kpalion (dyskusja | edycje)Plik przesłany za pomocą MsUpload
  • Nie możesz nadpisać tego pliku.

Poniższa strona korzysta z tego pliku:

Metadane