Zmiany

Przejdź do nawigacji Przejdź do wyszukiwania

Keczup czy musztarda?

Dodane 25 bajtów, 16:20, 3 paź 2021
brak opisu edycji
Sezon grylowy, który w Polsce tradycyjnie zaczyna się w święta majowe, jest już w pełni. To dobra okazja, by zająć się dwoma dodatkami, które na imprezie grylowej są nieodzowne: musztardą i keczupem. Na początek trochę historii, a na koniec, razem z [https://www.facebook.com/michalgoreckipl Michałem Góreckim,] spróbujemy sobie zrobić jedno i drugie według dawnych przepisów, i porównać z ich dzisiejszymi, sklepowymi, wersjami.
Przy okazji podziękowania dla Górka za gościnę i  pomoc w  gotowaniu, a  dla Marcina Kuca od [https://www.facebook.com/JajaWKuchni/ Jaj w Kuchni] za udział w  degustacji. Zapis wideo z  całego spotkania znajdziecie na samym dole.
== Musztarda – „niepospolity kondyment” ==

Menu nawigacyjne