Z wizytą w Soplicowie: W kuchni Wojskiego: Różnice pomiędzy wersjami
Utworzono nową stronę "* Szczupak w szafranie ** [https://natemat.pl/blogi/dumanowski/12747,szafran-po-polsku Czerniecki / Dumanowski] ** [https://polona.pl/item/kucharz-doskonaly-t-1,OTI4OTM0..." |
Nie podano opisu zmian |
||
Linia 1: | Linia 1: | ||
* Szczupak w szafranie | * Comp. ferc. vs Kucharz dosk. | ||
** [https://natemat.pl/blogi/dumanowski/12747,szafran-po-polsku Czerniecki / Dumanowski] | * Wojski - charakterystyka postaci | ||
** [https://polona.pl/item/kucharz-doskonaly-t-1,OTI4OTM0Mzk/89 Szyttler] | * Wojski - kuchar dosk. | ||
* Arcyserwis | |||
** krzak rozmarynu z pianką cukrową - Dumanowski, Tatarskie ziele... | |||
** konfitury, czekolada | |||
* Kolejne dania | |||
** barszcz królewski | |||
** rosół stpl. (III sekret) | |||
** ryby | |||
*** Szczupak w szafranie | |||
**** [https://natemat.pl/blogi/dumanowski/12747,szafran-po-polsku Czerniecki / Dumanowski] | |||
**** [https://polona.pl/item/kucharz-doskonaly-t-1,OTI4OTM0Mzk/89 Szyttler] | |||
*** ryba na 3 sposoby (II sekret) |